Ventilatie

Voor ventilatie van het huis heeft Stand-Up een dakdoorvoer ontwikkeld, met de volgende voordelen:

  • geschikt voor natuurlijke ventilatie
  • geleverd in de originele dakpan
  • doorvoer in de kleur van de originele dakpan
  • geschikt voor alle modellen en alle kleuren
  • op pannenmaat, 1, 2 of 4 pans
  • geschikt voor nagenoeg elke dakhelling   

Dakdoorvoer ventilatie of ventilatie dakdoorvoer?

Dakdoorvoer Ventilatie

Een goede ventilatie in woningen is essentieel. Dagelijkse handelingen van bewoners, zoals douchen, wassen en koken zorgen voor een slechte binnenluchtkwaliteit. Een niet optimaal binnenklimaat, vergroot de kans op gezondheidsproblemen. Tegenwoordig worden woningen steeds beter geïsoleerd en luchtdicht gebouwd of gerenoveerd, een goede ventilatie wordt hierbij onmisbaar. Met ventileren wordt de binnenlucht vervangen door de buitenlucht. Deze buitenlucht wordt het huis ingehaald door middel van een ventilatie dakdoorvoer in het dak. De dakdoorvoer zorgt voor de toe- en afvoer van lucht uit verschillende ruimtes (zoals badkamer, keuken en toilet) op natuurlijke of mechanische wijze. Door het gebruik van de ventilatie dakdoorvoer voorkom je dat er door het ontstaan van schimmels na oppervlaktecondensatie geen aantasting ontstaat van het gebouw.

Verschillende soorten ventilatie dakdoorvoeren

Er zijn vele soorten ventilatie dakdoorvoeren, of er nu een dakdoorvoer nodig is voor natuurlijke ventilatie of mechanische ventilatie, de Stand-Up dakdoorvoeren bieden voor alle dakdoorvoeren de oplossing. Zo kan de “Stand-Up dakdoorvoer ventilatie hellend dak” overal toegepast worden. De dakdoorvoeren zijn verkrijgbaar in diverse diameters, zodat ze op elke dakhelling toepasbaar zijn. De dakdoorvoer voor ventilatie is zowel in een enkelwandige als dubbelwandige uitvoering verkrijgbaar en wordt altijd geleverd in de originele dakpan. UNIEK: Een voordeel van de Stand-Up dakdoorvoer ten opzichte van een normale dakdoorvoer is dat hij op pannenmaat geleverd wordt.

De Stand-Up Basic dakdoorvoer

De Stand-Up Basic dakdoorvoer ventilatie voor vochtige ruimtes en mechanische ventilatie wordt geleverd met een condenswater ring. Deze doorvoer biedt tevens ook een oplossing voor gecombineerde dakdoorvoeren. Condenswater van de ventilatie dakdoorvoer wordt bovendaks afgevoerd. Voor een wasdroger is de dakdoorvoer ventilatie met condenswaterafvoer uitermate geschikt als dakdoorvoer ventilatie voor het hellend dak. Kies je voor een Stand-Up dakdoorvoer? Dan kiest u voor een dak dat esthetisch één geheel is en blijft het mooie aanzicht van het dak onaangetast. De Stand-Up dakdoorvoer ventilatie is geschikt voor alle dakpannen zowel beton als keramisch.

Hoe bestel ik mijn eigen dakdoorvoer ventilatie?

Om de perfecte rioolontspanning te kunnen leveren, hebben wij verschillende gegevens van uw dak nodig. Daarom is het belangrijk tijdens het bestelproces het fabricaat, het model, de kleur van de dakpan, het type doorvoer, de dakhelling en de latafstand door te geven.

Bent u een aannemer of architect en wilt u voor uw nieuwbouwproject een grotere afname dan 15 stuks? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Akkoord