Rioolontspanning

Voor rioolontluchting van de binnenriolering heeft Stand-Up een dakdoorvoer ontwikkeld, met de volgende voordelen:

  • geleverd in de originele dakpan                                   
  • doorvoer in de kleur van de originele dakpan        
  • geschikt voor alle modellen en alle kleuren             
  • op pannenmaat, 1, 2 of 4 pans                                
  • geschikt voor nagenoeg elke dakhelling

Rioolontspanningspan of dakdoorvoer rioolontluchting?

Een rioolontspanningspan is een kunststof dakpan die uitermate geschikt is voor ontspanning van de binnenriolering speciaal voor hellende daken van 5°-55° met pannenafwerking. De standaard dakdoorvoer rioolontluchting is een kunststof doorvoer welke eveneens wordt toegepast als dakdoorvoer voor rioolontluchting van de binnenriolering van woningen en woongebouwen.

Er bestaat een breed assortiment aan standaard dakdoorvoeren. Rioolontspanning, ventilatie, rookgasavoer en luchtaanzuiging voor de HR ketel, mechanische ventilatie, afvoer van de afzuigkap, of combinaties daarvan: allemaal voorbeelden van leidingen die veelal door het dak naar buiten gaan. In de praktijk zien we dat dit helaas niet altijd even netjes wordt gedaan. Door het gebruik van de juiste dakdoorvoeren voorkom je een legio aan pijpjes, die schots en scheef op het dak staan.

Colored Roofs heeft daarvoor de perfecte oplossing gevonden. Zo hebben wij de Stand-Up dakdoorvoeren ontworpen, welke wordt geleverd in de originele dakpan. De Stand-Up is dus een doorvoer in de originele kleur van de dakpan en wordt geleverd in de originele dakpan. Uw dak wint aan kwaliteit met de Stand-Up dakdoorvoer.

Als u kiest voor de Stand-Up dakdoorvoer rioolontspanning van Colored Roofs i.p.v. een rioolontspanningspan of de gewone standaard dakdoorvoer, dan kiest u voor een oplossing die past bij de keuze van de dakpan en/of dakhelling. U heeft de keuze uit verschillende modellen. De rioolontspanning is verkrijgbaar in de modellen Stand-Up Design en Stand-Up Basic.

Wat zijn de voordelen van de Stand-Up dakdoorvoer?

De stand-up biedt vele voordelen ten opzichte van een normale dakdoorvoer. Zo, vormt de Stand-Up esthetisch één geheel met het dak, omdat de doorvoer in de kleur van de originele dakpan wordt geleverd. Ook heeft de rioolontspanning een perfecte aansluiting, de doorvoerpan is namelijk de originele dakpan. Het verwerken is een minder arbeidsintensief en kostenbesparend proces. De dakdekker kan immers zelf de dakdoorvoer voor rioolontluchting plaatsen. Verder heeft u geen lood nodig, het uitspoelen van loodoxide op de daken is hierdoor verleden tijd.

Hoe bestel ik mijn eigen dakdoorvoer rioolontluchting?

Om de perfecte rioolontspanning te kunnen leveren, hebben wij verschillende gegevens van uw dak nodig. Daarom is het belangrijk tijdens het bestelproces het fabricaat, het model, de kleur van de dakpan, het type doorvoer, de dakhelling en de latafstand door te geven.

Bent u een aannemer of architect en wilt u voor een project een grotere afname dan 15 stuks? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Akkoord