Combi

Voor een dubbele ventilatieafvoer heeft Stand-Up een dakdoorvoer ontwikkeld, met de volgende voordelen:

  • geleverd in de originele dakpan
  • doorvoer in de kleur van de originele dakpan
  • geschikt voor alle modellen en alle kleuren
  • op pannenmaat, 1, 2 of 4 pans
  • geschikt voor nagenoeg elke dakhelling   

Combi dakdoorvoer

Met de combi dakdoorvoer worden er verschillende af- en aanvoeren met elkaar gecombineerd.
Zo heeft Stand-Up een gecombineerde dakdoorvoer, de Rolux 5G, die combineert een kanaal voor mechanische ventilatie met een aansluiting op de rookgasafvoer en luchttoevoer van een HR-ketel. Het grote voordeel is dat er minder uitsparingen in het dak nodig zijn waardoor er minder energieverlies optreedt. 

Bij de Stand-Up multivent 5V combi dakdoorvoer is de verlengde dakdoorvoer uitgerust met een dubbele ventilatieafvoer Ø 125 mm, waardoor u de afvoer van mechanische ventilatie en bijvoorbeeld een wasdroger kunt combineren. 

Een mooie bijkomstigheid van de Stand-Up combi dakdoorvoeren is, dat je minder verschillende doorvoeren nodig hebt en dit dus een fraaier resultaat geeft op je dak. Met de Stand-Up combi dakdoorvoer kiest u voor een dak dat esthetisch één geheel vormt, omdat de doorvoer in de kleur van de originele dakpan wordt geleverd. Omdat de doorvoerpan de originele dakpan is, heeft de Stand-Up combi dakdoorvoer een perfecte aansluiting. Zo blijft het mooie aanzicht van het dak onaangetast. 

Ook uw eigen Stand-Up combi dakdoorvoer bestellen?

Om de perfecte combi dakdoorvoer te kunnen leveren, hebben wij verschillende gegevens van uw dak nodig. Daarom is het belangrijk tijdens het bestelproces het fabricaat, het model, de kleur van de dakpan, het type doorvoer, de dakhelling en de latafstand door te geven.

Bent u een aannemer of architect en wilt u voor uw nieuwbouwproject een grotere afname dan 15 stuks? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Deze website maakt gebruik van cookies.
Akkoord